Slovenija
134 ogledov

Skrivnostna selitev ameriških marincev iz vile

Selitev marincev
1/10
Bralka
Veleposlaništvo. Ker gre za občutljivo temo, nam niso mogli pojasniti, kam in zakaj z Vrtače odhajajo ameriški marinci.

"Ameriški marinci se očitno selijo iz vile Pirkmajer na Vrtači. Že ves teden vse pospravljajo in od jutra do večera razbijajo neke betonske bloke," nam je sporočil bralec, ki živi v bližini, in poslal nekaj fotografij.

Varujejo osebje

Ameriško veleposlaništvo v Ljubljani smo vprašali, kam se selijo marinci, zakaj, kaj pomeni hrup ob njihovem odhodu in za kaj se material, ki ga selijo, uporablja.

"Ameriški marinci, ki opravljajo naloge na ameriškem veleposlaništvu v Ljubljani, igrajo pomembno vlogo pri zagotavljanju varnosti veleposlaništva in osebja. V odgovor na vaša vprašanja pa vam lahko sporočimo le to, da veleposlaništvo ne komentira specifičnih vprašanj, povezanih z varnostjo veleposlaništva in osebja," je bil jedrnat Daniel S. Mattern, ataše za medije in kulturo. Ameriško veleposlaništvo, ki ga varujejo marinci, je sicer na Prešernovi cesti v Ljubljani.

Komentarjev 15
  • drmr1980 19:34 26.avgust 2013.

    Ne vem, kako lahko nepismeni osebki sploh kaj komentirajo.Čas je, da se končno vrnejo v osnovno šolo.Po spodnjih komentarjih se sploh ne čudim, da nam v Sloveniji že vrsto let vladajo ljudje, ki jih izvolimo. Vedno sem se ...prikaži več spraševal, kdo jih voli...

  • KLOBO 16:26 26.avgust 2013.

    Kalimero te je naredu !!

  • KLOBO 16:26 26.avgust 2013.

    Kalimero te je naredu !!