Skupne točke Hrvatiča, Pahorja, Križaja

Foto: Žurnal24 (Foto: Andraž Sodja)
Kaj imajo skupnega Bojan Križaj, Rajko Hrvatič in Borut Pahor? Prispevki, kjer se je pojavljala ta trojka, so vas v tem tednu najbolj pritegnili.
Oglej si celoten članek

Kaj ste najbolj brali v tem tednu?
1. Skale čez Križajevo hišo: Pet skal večjih od kubičnega metra je padlo na pomožni objekt ob hiši Bojana Križaja.
2. Hrvatič se širi: Rajko Hrvatič je na Škofijah odprl razširjeni kompleks Igralnega salona Karneval. Projekt je vreden skraj štiri milijone evrov.
3. Utripalo tudi Pahorjevo srce: V Radencih je včeraj potekal jubilejni 30. maraton Treh src. Na njem je prvič, odkar je premier, sodeloval tudi Borut Pahor.

4. V Celju požar uničil hišo: ravno pred tednom dni je v Celju v zgodnjih jutranjih urah zagorela hiša. Požar je povzročil večjo materialno škodo.
5. Država ni vedno za: Pregledali smo financiranje stadionov po Sloveniji. Država je največ denarja namenila za stadion v Mariboru. Ljubljana in Koper zaenkrat ostajata brez državne pomoči.
6. "Skupnost mentalno zaostalih": Paneevropsko gibanje se je odločno izrekel proti arbitražnemu sporazumu. Na Pahorjeve besede, da je to najboljši možen sporazum, odgovarjajo, da je v njem jasno izraženo stališče Hrvaške. Mednarodni pravnik Miha Pogačnik meni, da je vlada sporazum sprejela nezakonito.
7. Šok na položnicah: Čeprav so sicer v Snagi res napovedali podražitev svojih storitev, so našo bralko šokirali s še enkrat višjim računom.
8. Črn scenarij: nazaj na tolar: Če bo kriz, kot je grška, v evro območju še več, razpad evra ni izključujoč. Kaj se bo zgodilo v tem primeru? Vrnitev na tolar se zdi slaba rešitev.
9. Ustrelil jo je v glavo: 44-letnica, ki jo je v Žužemberku ustrelil mož in si je nato sodil sam, je ta teden v bolnišnici umrla. Znane so nekatere podrobnosti napada.
10. Nove tri smrti slovenskih cest: v noči na soboto sta se na naših cestah zgodili dve prometni nesreči s smrtnim izidom.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.