Skušal umoriti ženo in si sodil sam

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Policisti obravnavajo nov primer družinskega nasilja.
Oglej si celoten članek

Policisti so včeraj popoldne v Ljubljani obravnavali poskus umora in samomor. Izkazalo se je, da je 87-letni moški poskušal umoriti 85-letno zakonsko partnerico, nato pa si sodil sam. Žensko so s hujšimi poškodbami glave odpeljali v UKC Ljubljana.

Sprva so bili ljubljanski policisti obveščeni, da je v stanovanju v Ljubljani moški storil samomor. Na kraju dogodka pa so našli še poškodovano 85-letno žensko. Izkazalo se je, da jo je 87-letnik s topim predmetom in več udarci poskušal umoriti, nato pa storil samomor.

Ljubljanski kriminalisti nadaljujejo zbiranje obvestil.

Strašno Materi otroka iztrgal iz rok in skočil pod vlak

Slovenija Poskus umora pri Trebnjem: Moški v smrtni nevarnosti

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:31 10. Julij 2018.

    Če ste iskali način, kako zaslužiti dodaten dohodek vsak mesec ... ne glej več! Tukaj je odlična priložnost za vsakogar, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.