Svet
8228 ogledov

Materi otroka iztrgal iz rok in skočil pod vlak

železnica Nemčija vlak tiri
Neznanec je s petletnim dečkom skočil na tire.

Incident se je zgodil v Nemčiji, natančneje na železniški postaji v Wuppertalu. Indijec, ki je v Nemčijo prišel pred osmimi leti in ki naj bi ga naslednji mesec izgnali v domovino, je neznanki iz rok iztrgal otroka, poročajo lokalni mediji. 

Mati je bila na peronu železniške postaje skupaj s svojimi tremi otroki, že prej omenjenim petletnim dečkom in njegovima mlajšima sorojencema, starima tri in eno leto. 

"Družine ni poznal. Preprosto je pristopil do njih in brez besed pograbil dečka," so povedali policisti. "Nato je skočil na tir številka pet ter stekel proti prihajajočemu vlaku na tiru devet. Strojevodja je to videl in vlak poskušal ustaviti, a je prvi vagon kljub posredovanju zapeljal čeznju."

K sreči sta oba preživela. Deček je utrpel nekaj ureznin, moškega pa so prijeli. "Zadevo preiskujemo in jo obravnavamo kot poskus umora. Moški je na zdravljenju v psihiatrični bolnišnici," so sporočili policisti. Storilec je njihov stari znanec, saj so ga pred tem že obravnavali zaradi poskusa samomora, piše Daily Mail. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.