Sladkosnedi tat v Fernetičih okradel Romuna

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ko se je vrnil na parkirišče, kombija ni bilo več.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo Primorske novice, se je včeraj okoli 23. ure državljan Romunije s kombijem, v katerem je prevažal večjo količino medu, pripeljal na bencinski servis Fernetiči. Vozilo naj bi zaklenil in odšel na malico. A ko se je ob 23.10 vrnil na parkirni prostor, je opazil, da njegovega kombija ni več. 

30-letni Romun je prevažal tono in 200 kilogramov medu ter en kilogram čebeljega prahu. Sam je škodo ocenil na 66 tisoč evrov, kar pa je po ocenah strokovnjakov precej pretirano. Realna vrednost tovora bi, kot poročajo Primorske novice, v najslabšem primeru lahko znašala dobrih 6 tisoč evrov, v najboljšem pa dobrih 12 tisoč evrov.

dezurni@zurnal24.si

Slovenija Vozniku napisali za 2540 evrov glob, a zares nastradal bo zaradi sadik rož

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:32 9. Avgust 2020.

    al pa vse zmenjeno,je toliko govora o vrednosti tovora ,da diši po prevari

  • 16:33 7. Avgust 2020.

    mogoče pa je le pravi lastnik našel svoj kombi in ga odpeljal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.