Slovenci kupujemo Titoland

Foto: Žurnal24 Terme Tuhelj v lasti Term Olimia se zavzemajo za nakup turističnih kapacitet v K
Terme Tuhelj, ki so v lasti Term Olimia, želijo zaradi lika Josipa Broza Tita investirati v Kumrovec. Tega letno obišče okoli 70 tisoč radovednežev, piše hrvaški Novi List.
Oglej si celoten članek

Med možnimi slovenskimi nakupi na Hrvaškem se je znašel tudi spominski dom v Kumrovcu in hotel Zagorje, v katerem je bila nekoč politična šola zveze komunistov, še piše reški časopis.

Privlačen že brez investicij
Za pomoč hrvaške vlade, v katere lasti so objekti v Kumrovcu, je zaprosil tudi slovenski veleposlanik na Hrvaškem Vojko Volk. Obrnil se je na novega podpredsednika vlade Domagoja Ivana Miloševića. Slednji je, kot smo pisali pred časom, s Slovenijo povezan tudi z društvom Yes.

Slovenci želijo prevzeti objekte in izkoristiti potencial Kumrovca kot turistične destinacije, kar Hrvatom v vseh teh letih ni uspelo, še piše Novi List. Kumrovec že sedaj, ko nima kakšne resne marketinške strategije, letno obišče do 70 tisoč turistov, še piše časopis.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.