Slovenija
34 ogledov

Slovenci kupujemo Titoland

Terme Tuhelj v lasti Term Olimia se zavzemajo za nakup turističnih kapacitet v K Žurnal24 main
Terme Tuhelj, ki so v lasti Term Olimia, želijo zaradi lika Josipa Broza Tita investirati v Kumrovec. Tega letno obišče okoli 70 tisoč radovednežev, piše hrvaški Novi List.

Med možnimi slovenskimi nakupi na Hrvaškem se je znašel tudi spominski dom v Kumrovcu in hotel Zagorje, v katerem je bila nekoč politična šola zveze komunistov, še piše reški časopis.

Privlačen že brez investicij
Za pomoč hrvaške vlade, v katere lasti so objekti v Kumrovcu, je zaprosil tudi slovenski veleposlanik na Hrvaškem Vojko Volk. Obrnil se je na novega podpredsednika vlade Domagoja Ivana Miloševića. Slednji je, kot smo pisali pred časom, s Slovenijo povezan tudi z društvom Yes.

Slovenci želijo prevzeti objekte in izkoristiti potencial Kumrovca kot turistične destinacije, kar Hrvatom v vseh teh letih ni uspelo, še piše Novi List. Kumrovec že sedaj, ko nima kakšne resne marketinške strategije, letno obišče do 70 tisoč turistov, še piše časopis.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.