Slovenci varno v letoviščih

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Slovenci ostajajo v egiptovskih letoviščih ob Rdečem morju. Dogodki so namreč omejeni na prestolnico Kairo in še nekatera mesta. Odpovedi v agencijah ne beležijo.
Oglej si celoten članek

Kot so pojasnili v turistični agenciji Palma, so dogodki zadnjih dni omejeni na določene predele Kaira, Aleksandrijo, Suez in Port Said, gostje ob obali Rdečega morja pa jim niso priča.

Program poletov v Hurgado in Šarm el Šejk poteka nemoteno, kar velja tako za Slovenijo kot tudi za druge države. Skupaj s svojimi partnerji pa pozorno spremljajo in sledijo vsem informacijam, upoštevajo tudi priporočila zunanjega ministrstva. Prav tako so gostom na voljo za vse informacije, pravijo v Palmi.

Trenutno imajo v obeh letoviščih okoli 300 gostov, ki se po njihovih informacijah počutijo dobro in uživajo svoj oddih. Odpovedi ne beležijo in tudi nadaljnje rezervacije potekajo normalno.

Kompas: Dopustovanje nemoteno

Tudi predstavnica Kompasa v Šarm el Šejku Anita Spagnolo pravi, da zaostrenih razmer na tem območju ne občutijo. Turisti so na varnem, vse poteka nemoteno, še vedno pripravljajo tudi različne izlete, odpovedali so le izlete v Kairo.

Po njenih besedah prek Kompasa v Šarm el Šejku tedensko dopustuje od 40 do 50 ljudi, menjava pa poteka ob sobotah. Za zdaj odpovedi ne beležijo, tudi med gosti ni opaziti strahu. Bodo pa takoj ukrepali, če bi se razmere spremenile, je dejala Spagnolo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.