Slovenija dobila restavracijo na prostem

Foto: Saša Despot Odprta kuhna Foto: Saša Despot Odprta kuhna Foto: Saša Despot Odprta kuhna Foto: Saša Despot Odprta kuhna Foto: Saša Despot Odprta kuhna Foto: Saša Despot Odprta kuhna Foto: Saša Despot Odprta kuhna Foto: Saša Despot Odprta kuhna Foto: Saša Despot Odprta kuhna Foto: Saša Despot Odprta kuhna Foto: Saša Despot Odprta kuhna Foto: Saša Despot Odprta kuhna Foto: Saša Despot Odprta kuhna
Na ljubljanski tržnici na Pogačarjevem trgu se je danes začel projekt Odprta kuhna. S tem bo Slovenija dobila prvo kulinarično tržnico oziroma restavracijo na prostem, kjer bo na voljo kulinarična ponudba več desetih gostincev iz Slovenije in tujine.
Oglej si celoten članek

Kot so organizatorji projekta povedali na nedavni novinarski konferenci, bodo v Odprti kuhni gostinci iz vseh regij Slovenije ponudili najboljše kulinarične specialitete, ki jih premore Slovenija, ponudba pa bo sicer zajemala tudi jedi tujih ponudnikov.

Obiskovalci Odprte kuhne bodo lahko preizkušali različne okuse in pestro hrano, skupno pa bo pri projektu sodelovalo več kot 50 kuharskih mojstrov in restavracij.

Vsak petek bo tako vse do oktobra na Pogačarjev trg prišlo vrsto kulinaričnih ponudnikov iz vse države, ki bodo iz domače regije prinesli svoje specialitete in jedi, nekateri pa bodo kuhali na prostem. Odprta kuhna bo prvi tovrstni projekt v Sloveniji. Kulinarična tržnica bo odprta vsak petek od 8. do 19. ure, izvedba pa bo odvisna od vremena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.