Slovenija še čaka na gospodarskega ministra

Predsednik vlade Miro Cerar danes vendarle še ne bo razkril ime kandidata za gospodarskega ministra, kot je bilo predvideno še zjutraj. Po naših informacijah Cerar tehta med dvemi imeni.
Oglej si celoten članek

Slovenija čaka na kandidata za novega ministra za gospodarstvo, ki ga premier Miro Cerar danes še ne bo razkril, čeprav je bilo to predvideno. Iz Cerarjevega kabineta so sporočili le, da premier odločitve še ni sprejel.

Po naših informacijah naj bi imel premier Cerar na mizi dve imeni za novega šefa gospodarskega ministrstva. Že dlje časa se omenja Alenko Avberšek z Gospodarske zbornice Slovenije, po naših neuradnih informacijah pa naj bi bil v igri za ministra tudi Ivan Novak, ki v Ljubljani vodi slovensko podružnico družbe Rail Cargo Austria.

Ali to drži, smo preverili kar pri Novaku, a je bil z odgovori zelo skop. "Glede tega ne želim dajati izjav," nam je dejal v telefonskem pogovoru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:09 8. November 2014.

    O boginji Špelci in narobe svetu ali vse za pripadnike elit<br />az se ne morem izogniti plačevanju davkov. Vi se …

  • 09:14 8. November 2014.

    Slovenija še čaka na gospodarskega ministra.<br />Mislim da to ne drži!!!<br />Slovenija čaka da se politiki zbudijo in začnejo delat …

  • 10:09 7. November 2014.

    Zadušljivost Slovenije ali lepo je biti bogat<br />V kapitalizmu je nadvse pomembno, da si na tej ali oni lestvici najbogatejših. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.