Slovenija
8 ogledov

Slovenija še čaka na gospodarskega ministra

Predsednik vlade Miro Cerar danes vendarle še ne bo razkril ime kandidata za gospodarskega ministra, kot je bilo predvideno še zjutraj. Po naših informacijah Cerar tehta med dvemi imeni.

Slovenija čaka na kandidata za novega ministra za gospodarstvo, ki ga premier Miro Cerar danes še ne bo razkril, čeprav je bilo to predvideno. Iz Cerarjevega kabineta so sporočili le, da premier odločitve še ni sprejel.

Po naših informacijah naj bi imel premier Cerar na mizi dve imeni za novega šefa gospodarskega ministrstva. Že dlje časa se omenja Alenko Avberšek z Gospodarske zbornice Slovenije, po naših neuradnih informacijah pa naj bi bil v igri za ministra tudi Ivan Novak, ki v Ljubljani vodi slovensko podružnico družbe Rail Cargo Austria.

Ali to drži, smo preverili kar pri Novaku, a je bil z odgovori zelo skop. "Glede tega ne želim dajati izjav," nam je dejal v telefonskem pogovoru.

Komentarjev 3
  • ennanova 19:09 08.november 2014.

    O boginji Špelci in narobe svetu ali vse za pripadnike elitaz se ne morem izogniti plačevanju davkov. Vi se ne morete izogniti. Noben slehernik se ne more. Pripadniki elit, poslovni bogovi in poslovne boginje se z lahkoto. In vse ...prikaži več je vselej skladno z zakonom. Tako je to, saj so zakoni napisani v njihov prid. In ker je premalo pobranih davkov, jemljejo …http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/1950-o-boginji-spelci-in-narobe-svetu-ali-vse-za-pripadnike-elit

  • jankop 09:14 08.november 2014.

    Slovenija še čaka na gospodarskega ministra.Mislim da to ne drži!!!Slovenija čaka da se politiki zbudijo in začnejo delat to za kar so tam postavljeni.Dajte se ozret okoli sebe pa vam bo vse jasno.

  • ennanova 10:09 07.november 2014.

    Zadušljivost Slovenije ali lepo je biti bogatV kapitalizmu je nadvse pomembno, da si na tej ali oni lestvici najbogatejših. Lepo je biti v taki družbi; nekateri mrzlično preverjajo, če so še na lestvici, in padajo v depresijo, če jih ...prikaži več ni več. Dejstvo pa je, da iz slovenske družbe na odhajajo v tujino le mladi intelektualci in bodoči doktorji znanosti, saj tja odhajajo tudi bogati. Vzporednica je …http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/1947-zadusljivost-slovenije-ali-lepo-je-biti-bogat