Slovenija se je znašla v britanskih medijih

Foto: novice Fontana iz Žalca v britanskih medijih Foto: novice Fontana iz Žalca v britanskih medijih Foto: novice Fontana iz Žalca v britanskih medijih Foto: novice Fontana iz Žalca v britanskih medijih Foto: novice Fontana iz Žalca v britanskih medijih Foto: novice Fontana iz Žalca v britanskih medijih
O načrtu za izgradnjo prve fontane, iz katere bi teklo pivo, v Žalcu poročajo znani britanski mediji BBC, Daily Mail, The Telegraph. Novica se je znašal tudi na portalu The drinks Business.
Oglej si celoten članek

O tem, da nameravajo v Žalcu s pomočjo denarja, ki so ga pridobili, zato ker je eden od njihovih občanov zadel na eurojackpotu, zgraditi fontano za 350 tisoč evrov, iz katere bo teklo pivo, smo na našem portalu že poročali

Novico so sedaj opazili tudi britanski mediji, med njimi svetovno znani BBC, Daily Mail in The Telegraph. Vest se je znašal tudi v nekaterih zabavnih medijih ter na portalu, posvečenem "pivskemu poslu" The drinks Business. 

O čem so še poročali

V zadnjem mesecu se je Slovenija v tujih medijih znašla v novici o zapletih s prevozom beguncev od makedonske do avstrijske meje, poročali so o hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ter izgradnji fontane, iz katere bo teklo pivo v Žalcu. 

V svetovnih medijih sta se znašli tudi dve pozitivni novici - odkritje slovenskih znanstvenikov o virusu Zika, ki ga je objavila ugledana britanska znanstvena revija, ter novica o človeški ribici v Postojnski jami, ki je izlegla jajčece.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:07 13. Februar 2016.

    Fontana bo privabila mlade iz celega sveta ,kjer bodo lahko dan in noč popivali brez nadzora staršev in policije ! …

  • 16:29 12. Februar 2016.

    Kaj pa o nesposobnosti naših politikov in ekonomistov se pa nič ne sliši v tujini?

  • To sam kaže na to da Slovenci nismo budale in sam zato ker neki lepo zgleda ne bomo za vsako …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.