Slovenija
53 ogledov

Slovenija se je znašla v britanskih medijih

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • puys 09:55 12.februar 2016.

    Tukaj se lepo vidi zaplankanost slovencev, ki so bili zgroženi nad tako idejo. Zato pa nikamor ne pridemo. V resnici pa bo Žalec postal turistična destinacija in to z minimalnim vložkom denarja.

  • Pepe007 10:26 12.februar 2016.

    Ne vidim, kje so tuji mediji o tej fontani pisali kot o negativni novici, da je avtor članka napisal:"V svetovnih medijih sta se znašli tudi dve pozitivni novici - odkritje slovenskih znanstvenikov o virusu Zika, ki ga je objavila ...prikaži več ugledana britanska znanstvena revija, ter novica o človeški ribici v Postojnski jami, ki je izlegla jajčece."

  • Papaja Popi 11:07 12.februar 2016.

    To z minimalnim vložkom je bosa.Zraven bodo sami priskledniki.Iz, mislim da 50 000 € je avtomatsko naraslo na 350 000 €.Smo ljubitelji piva, ampak to je trapasto.V Grosupljem so za ta dobiček iz lota naredili prizidek ...prikaži več za zdravstveni dom.In kaj je potem bolj koristno ?

  • alibaba 16:29 12.februar 2016.

    Kaj pa o nesposobnosti naših politikov in ekonomistov se pa nič ne sliši v tujini?

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:05 12.februar 2016.

    To sam kaže na to da Slovenci nismo budale in sam zato ker neki lepo zgleda ne bomo za vsako ceno podpiral. Ker Slovenci vemo da se v ozadju skriva korupcija. Ti pa to podpiraš! In ne je... 5% da ...prikaži več je cena šla gor za brezveze / da so se priskledniki prisesal na ta posel ipd oslarije. Če bi bil zaseben kapital bi bil takoj za. Javn denar pa ni za take ošabne kmetavzarske posle ki so na ravni olimpijskih iger. Polno enega denarja v nove športne površine ki po olimpijskih ostanejo prazne. Na sploh pa gre za nateg ker ni fontana ampak gre za avtomate za pivo. Fontana je ko tekočina prosto kroži v sistemu. Kdaj si še slišaš da moraš za vsakič ko hočeš da tekočina v fontani parkrat zaokroži dat denar? Neumnost in norost. Človek niti ne ve kaj fontana je pa se širokousti kak bi jo zgradil. Pijanček en.

  • Avatar Leon
    Leon 16:07 13.februar 2016.

    Fontana bo privabila mlade iz celega sveta ,kjer bodo lahko dan in noč popivali brez nadzora staršev in policije ! Upam,da bodo zgradili tudi črpališče mladih želodčkov !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.