Slovenijo je odkril tudi HBO Go!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Po tem ko sta Slovenkam in Slovencem svoje spletne storitve videa na zahtevo ponudila Netflix in Amazon Prime je na slovenski trg danes vstopil tudi HBO Go.
Oglej si celoten članek

HBO je bil doslej na slovenskem trgu že prisoten, a se uporabniki njihovo vsebino lahko spremljali le kot plačljiv dodatek že obstoječim programom kabelskih operaterjev. Po novem pa vsebino HBO lahko spremljate tudi brez televizije. HBO GO OTT storitev, na katero se lahko naročite preko spleta, je na voljo na računalnikih, pametnih telefonih, tablicah,  Chromecastu in na PlayStationu.

Novi naročniki lahko storitev en mesec preizkušate brezplačno, a boste pred tem vseeno morali vpisati podatke vaše kreditne kartice, po koncu poskusnega obdobja pa vas bo mesečna naročnina stala 6,99 evra. Cena naročnine je primerljiva oziroma celo malenkost nižja v primerjavi z ostalimi ponudniki vsebina na zahtevo na slovenskem trgu. Za Netflix, ki se lahko pohvali z daleč največjo ponudbo, najmanj 7,99 evra, za visoko resolucijo pa celo 9,99 ali 11,99 evra. 

Ena izmed prednosti novega ponudnika na trgu pa je gotovo tudi zagotavljanje slovenskih podnapisov, kar zagotavljata le še Voyo in Pickbox z mesečno naročnino 7 evrov. Ob prvem pregledu vsebine, ki jo ponujajo, se zdi, da jima bo gigant HBO pri tem segmentu uporabnikov zlahka konkuriral.

Vstop na slovenski, bolgarski, srbski, črnogorski, makedonski in bosanski trg sledi širitvi HBO Go na Madžarsko, Romijo, Češko in Slovaško v začetku tega meseca.

 

 

Slovenija Kaj so alternative vedno dražji kabelski televiziji?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.