Slovenija
1151 ogledov

Slovenijo je odkril tudi HBO Go!

Televizija Profimedias
Po tem ko sta Slovenkam in Slovencem svoje spletne storitve videa na zahtevo ponudila Netflix in Amazon Prime je na slovenski trg danes vstopil tudi HBO Go.

HBO je bil doslej na slovenskem trgu že prisoten, a se uporabniki njihovo vsebino lahko spremljali le kot plačljiv dodatek že obstoječim programom kabelskih operaterjev. Po novem pa vsebino HBO lahko spremljate tudi brez televizije. HBO GO OTT storitev, na katero se lahko naročite preko spleta, je na voljo na računalnikih, pametnih telefonih, tablicah,  Chromecastu in na PlayStationu.

Novi naročniki lahko storitev en mesec preizkušate brezplačno, a boste pred tem vseeno morali vpisati podatke vaše kreditne kartice, po koncu poskusnega obdobja pa vas bo mesečna naročnina stala 6,99 evra. Cena naročnine je primerljiva oziroma celo malenkost nižja v primerjavi z ostalimi ponudniki vsebina na zahtevo na slovenskem trgu. Za Netflix, ki se lahko pohvali z daleč največjo ponudbo, najmanj 7,99 evra, za visoko resolucijo pa celo 9,99 ali 11,99 evra. 

Ena izmed prednosti novega ponudnika na trgu pa je gotovo tudi zagotavljanje slovenskih podnapisov, kar zagotavljata le še Voyo in Pickbox z mesečno naročnino 7 evrov. Ob prvem pregledu vsebine, ki jo ponujajo, se zdi, da jima bo gigant HBO pri tem segmentu uporabnikov zlahka konkuriral.

Vstop na slovenski, bolgarski, srbski, črnogorski, makedonski in bosanski trg sledi širitvi HBO Go na Madžarsko, Romijo, Češko in Slovaško v začetku tega meseca.

 

 

Netflix Slovenija Kaj so alternative vedno dražji kabelski televiziji?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.