Slovenski gradbinci v Uzbekistan

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Po pridobitvi del in podpisu pogodbe za izgradnjo melioracijskega sistema v Uzbekistanu v začetku lanskega decembra je ajdovska družba Primorje pridobila dve novi deli v tej državi. Gre za nadaljevanje del po prvi pogodbi, skupna vrednost del pa znaša več kot devet milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Trenutno največje slovensko gradbeno podjetje Primorje je pridobilo dve novi deli v Uzbekistanu. Nadaljevali bodo dela, ki so jih začeli z izgradnjo melioracijskega sistema v začetku decembra lani. Skupna vrednost del znaša več kot devet milijonov evrov.

Računajo tudi na posle v prihodnje

Primorje bo na projektu sodelovalo z uzbekistanskim partnerjem. Celinska država srednje Azije Uzbekistan s svojo hitro gospodarsko rastjo in vlaganjem v infrastrukturo tudi v prihodnje pomeni za Primorje veliko priložnost, so sporočili iz Primorja.

Hitro razvijajoča se država v prihodnje načrtuje velika infrastrukturna vlaganja predvsem v izgradnjo avtocest, zato predstavlja velik potencial in priložnost za Primorje, ki se je s številnimi referencami na trgu uveljavilo kot specialist za gradnjo avtocest in drugih zahtevnih inženirskih objektov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.