Slovenski politik presenetil: Umikam se!

Foto: Saša Despot soočenje predsednikov vseh strank, parlamentarnih in zunajparlamentarnih strank ter list za državnozborske volitve
Foto: Saša Despot soočenje predsednikov vseh strank, parlamentarnih in zunajparlamentarnih strank ter list za državnozborske volitve
Predsednik stranke Dobra država Bojan Dobovšek je odstopil z mesta predsednika stranke.
Oglej si celoten članek

V sporočilu za javnost so sporočili, da je predsednik stranke izvršni odbor danes obvestil, da odstopa s položaja predsednika stranke. "Sporočilo je izvršni odbor prejel potem, ko je obravnaval odločitev o potencialnem dogovarjanju z drugimi, vsebinsko podobnimi strankami," so zapisali.

Novico je prek družbenih omrežij sporočil tudi Dobovšek, ki je zapisal: "Danes se umikam iz politike. Srečno, Slovenija, srečno, Dobra država!"

xxx

Stranka Dobra država nadaljuje s pripravami na volitve in sledi sprejetemu programu "Izberimo prihodnost". Ključni del tega programa je, kot so zapisali, trajnostni razvoj, prenehanje s škodljivimi delitvami, boj proti korupciji na vseh področjih in zagotavljanje kakovosti življenja za vse državljane. 

Ali se bodo na prihajajočih volitvah povezovali z drugimi strankami, bodo v Dobri državi odločilai na izrednem kongresu stranke. Ob tem pa poudarjajo, da so v preteklih letih zgradili močno lokalno mrežo in so pri koncu oblikovanja kandidatnih list za volitve v državni zbor.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 11:32 4. Februar 2022.

    Najbolj bojo pod morebitno jansevo vlado nahebal jansisti. sam da tega se ne vedo. ko jim bo jajo zhebal domovino. …

  • 11:09 4. Februar 2022.

    Edino pametno. V tej politični kloaki se je težko obdržati , če želiš dosledno upoštevati svojo integriteto.

  • 10:53 4. Februar 2022.

    Stari pošteni komunist se umika????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.