Slovenija
30367 ogledov

Slovenski politik presenetil: Umikam se!

Bojan Dobovšek na soočenju predsednikov strank Saša Despot soočenje predsednikov vseh strank, parlamentarnih in zunajparlamentarnih strank ter list za državnozborske volitve
Predsednik stranke Dobra država Bojan Dobovšek je odstopil z mesta predsednika stranke.

V sporočilu za javnost so sporočili, da je predsednik stranke izvršni odbor danes obvestil, da odstopa s položaja predsednika stranke. "Sporočilo je izvršni odbor prejel potem, ko je obravnaval odločitev o potencialnem dogovarjanju z drugimi, vsebinsko podobnimi strankami," so zapisali.

Novico je prek družbenih omrežij sporočil tudi Dobovšek, ki je zapisal: "Danes se umikam iz politike. Srečno, Slovenija, srečno, Dobra država!"

Stranka Dobra država nadaljuje s pripravami na volitve in sledi sprejetemu programu "Izberimo prihodnost". Ključni del tega programa je, kot so zapisali, trajnostni razvoj, prenehanje s škodljivimi delitvami, boj proti korupciji na vseh področjih in zagotavljanje kakovosti življenja za vse državljane. 

Ali se bodo na prihajajočih volitvah povezovali z drugimi strankami, bodo v Dobri državi odločilai na izrednem kongresu stranke. Ob tem pa poudarjajo, da so v preteklih letih zgradili močno lokalno mrežo in so pri koncu oblikovanja kandidatnih list za volitve v državni zbor.

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 12
 • jakec1575 11:32 04.februar 2022.

  Najbolj bojo pod morebitno jansevo vlado nahebal jansisti. sam da tega se ne vedo. ko jim bo jajo zhebal domovino. ostali se bomo ze resili.

 • Avatar Anion6anion
  Anion6anion 11:09 04.februar 2022.

  Edino pametno. V tej politični kloaki se je težko obdržati , če želiš dosledno upoštevati svojo integriteto.

 • Stane Adamič 10:53 04.februar 2022.

  Stari pošteni komunist se umika????