SMC ostala brez enega poslanca

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Poslanec največje vladne stranke Franc Laj je potrdil, da je včeraj izstopil iz SMC, saj ni čutil pripadnosti tej stranki v njenem delovanju. Več o razlogih izstopa Laj ni želel pojasniti.
Oglej si celoten članek

Laj za zdaj ostaja v poslanski skupini SMC, kljub temu pa poudarja, da razmišlja tudi o tem, da bi zapustil poslance najvelje vladne stranke.

Da poslanec ni član stranke, pač pa le poslanske skupine, je že parlamentarna praksa in tudi vodja poslanske skupine SMC Simona Kustec Lipicer v tem ne vidi ovir, je povedal Laj.

Že včeraj je sicer v javnosti zakrožila informacija, da je Laj izstopil iz poslanske skupine SMC, a je nato novinarjem pojasnil, da odločitve o tem ni. V SMC pa na vprašanje, ali je Laj še član stranke, včeraj niso odgovorili.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.