Smrt 34-letnice v Novi Gorici

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Umorjeno žensko je moški, ki so ga policisti že prijeli, v parku sredi mesta porezal z nožem.
Oglej si celoten članek

Kot pišejo Primorske novice, v Novi Gorici je ponoči prišlo do spora med domačinko in moškim.V prepir naj bi se zapletla že v stanovanju 34-letnice, kjer je prišlo tudi do fizičnega obračunavanja. Moški naj bi žensko poškodoval, a nato poklical tudi reševalce. Zdravniško pomoč naj bi ženska zavračala.

Reševalci so jo nato le prepeljali v bolnišnico, kjer naj bi zjutraj poškodbam podlegla. Domnevnega apadalca so policisti zasliševali do okrog poldneva, nato pa so ga izpustili na prostost.

Vzroki za smrt 34-letnice tako še niso povsem znani. Več bo pokazala tudi obdukcija, ki jo je odredil preiskovalni sodnik novogoriškega okrožnega sodišča.

dezurni@zurnal24.si

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 20:20 1. September 2016.

    Mogoče da, mogoče ne. Kot pišejo nekateri mediji je bil njen bivši partner. Tudi ne pišejo, ali je bil njen …

  • 20:15 1. September 2016.

    Nehaj nakladati bedarije, ker si zmešan kot tvoj nickname. A so pri teh, ki jih omenjaš skrivali identiteto ???<br />Sicer …

  • Uradno ker ti tak rečeš al uradno ker neka zaupanja vredna institucija tako pravi? Ne morš kr rečt "uradno" samo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.