Slovenija > Črna kronika
55 ogledov

Smrt 34-letnice v Novi Gorici

Napadalec z nožem. Slika je simbolična. Shutterstock
Umorjeno žensko je moški, ki so ga policisti že prijeli, v parku sredi mesta porezal z nožem.

Kot pišejo Primorske novice, v Novi Gorici je ponoči prišlo do spora med domačinko in moškim.V prepir naj bi se zapletla že v stanovanju 34-letnice, kjer je prišlo tudi do fizičnega obračunavanja. Moški naj bi žensko poškodoval, a nato poklical tudi reševalce. Zdravniško pomoč naj bi ženska zavračala.

Reševalci so jo nato le prepeljali v bolnišnico, kjer naj bi zjutraj poškodbam podlegla. Domnevnega apadalca so policisti zasliševali do okrog poldneva, nato pa so ga izpustili na prostost.

Vzroki za smrt 34-letnice tako še niso povsem znani. Več bo pokazala tudi obdukcija, ki jo je odredil preiskovalni sodnik novogoriškega okrožnega sodišča.

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 11
  • Ferluci 20:20 01.september 2016.

    Mogoče da, mogoče ne. Kot pišejo nekateri mediji je bil njen bivši partner. Tudi ne pišejo, ali je bil njen poslovni partner ali seksualni partner. Nekaj od tega.

  • Zmago 20:15 01.september 2016.

    Nehaj nakladati bedarije, ker si zmešan kot tvoj nickname. A so pri teh, ki jih omenjaš skrivali identiteto ???Sicer pa "domovina" te potrebuje: http://www.zurnal24.si/si-brez-sluzbe-policija-zaposluje-clanek-277015boš imel priliko klobasati neumnosti, s kakim pipecom med rebrami,......

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:10 01.september 2016.

    Uradno ker ti tak rečeš al uradno ker neka zaupanja vredna institucija tako pravi? Ne morš kr rečt "uradno" samo po seb če ni nobene povezave z uradniškimi službami.Če se zmišljuješ me ne preseneča..ker itak vem da določeni stranki ...prikaži več tole prenapihovanje in ustrahovanje dobro dene.