Smrt v tigrovih krempljih

Foto: Profimedija
Foto: Profimedija
Zaposleno v hamiltonskem živalskem vrtu na Novi Zelandiji je ubil tiger.
Oglej si celoten članek

Samantha Kudeweh (43) je več kot 20 let delala v živalskem vrtu, kar pomeni, da je bila izkušena oskrbnica. V napadu, za katerega še ni jasno, kako se je zgodil, jo je ubil sumatranski tiger z imenom Oz.

V času napada je bilo v živalskem vrtu nekaj obiskovalcev, večina med njimi družin in nihče ni videl, kaj se je zgodilo. "Rekli so nam, naj zapustimo živalski vrt," je po dogodku povedal eden od obiskovalcev. "Nismo vedeli, za kaj gre. Mislili smo, da je morda katera od živali pobegnila."

Le nekaj dni pred tem so objavili video, ki prikazuje moč sumatranskega tigra.

Do četrtka bo vrt zaprt

Vodja hamiltonskega mestnega sveta Richard Briggs je za medije povedal: "Z obžalovanjem potrjujemo smrt zaposlene v našem živalskem vrtu, ki je umrla po napadu enega od naših sumatranskih tigrov danes zjutraj."

Dodal je, da preiskava dogodka še poteka, zato podrobnosti niso znane.

Zaradi tragedije, ki se je zgodila, bo hamiltonski živalski vrt zaprt do četrka, kljub temu, da nevarnosti za obiskovalce po zagotovilih odgovornih ni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.