Smrt zaradi prehitre vožnje

Foto: B. E. Nesreča pri Ljutomeru
32-letnik je umrl na kraju nesreče ...
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči, ki se je v Paki pri Velenju zgodila danes nekaj pred 17. uro, je umrl 32-letni motorist. Do nesreče je prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, zaradi katere je voznik izgubil oblast nad motornim kolesom in padel.

Motorist je vozil iz smeri Slovenj Gradca proti Velenju. V Paki pri Velenju je v desnem ovinku zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom in padel. Pri padcu se je tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče poškodbam podlegel, so sporočili iz Policijske uprave Celje.

To je letošnja deveta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju celjske policijske uprave. Lani v enakem obdobju je v prometnih nesrečah umrlo 16 ljudi.

Svet V nesreči tovornjaka s slovenskimi tablicami umrl 32-letni policist

Ugljan Preobrat: smrt dveh sester v morju ni bila nesreča

Velika smola Huda poškodba velike tekmice Ilke Štuhec

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 23:38 20. Oktober 2018.

    Hudo za domače, prijatelje, sodelavce ... ni ogrožal in spravil v smrt sebe, velikokrat potegnejo s seboj še nedolžne.

  • 20:49 20. Oktober 2018.

    Butl prizadeti upaj da se ti to ne vrne

  • 19:49 20. Oktober 2018.

    Čestitam

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.