Sneg pobelil nekatere dele države

Foto: Dars
Foto: Dars
V Črnomlju 14 centimetrov snega, snežilo tudi na severozahodu države.
Oglej si celoten članek

Na severovzhodu in jugu Slovenije so se danes zbudili v zasneženo jutro. Po podatkih Agencije za RS za okolje (Arso) je v Črnomlju 14 centimetrov snega, snežilo je tudi v Mariboru, na Ptuju, Lenartu in Gornji Radgoni.

Vremenoslovci snežne plohe napovedujejo tudi za danes. Pihati bo začel tudi severno veter, ki se bo jutri še okrepil. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -13, ob morju okoli 0, najvišje dnevne od -4 do -1, na Primorskem do 3 stopinje Celzija.

V soboto bo precej jasno z občasno povečano oblačnostjo. Mrzlo bo, dnevne temperature bodo marsikje v notranjosti Slovenije ostale pod lediščem. V nedeljo bo delno jasno, občasno tudi pretežno oblačno. Še bo mrzlo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:59 5. Januar 2017.

    Za opozorila na napake imate posebno povezavo.Ali morda želite vsem sporočiti, da ste napako našli?

  • 10:34 5. Januar 2017.

    Pred objavo bi bilo dobro popraviti tipkarske napake:<br />- Pihati bo začel tudi severno veter

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.