Sneg se oprijemlje cestišča

Foto: Žurnal24 sneg trzic Foto: Žurnal24 sneg trzic Foto: Žurnal24 sneg Gorenjska Foto: Žurnal24 sneg Gorenjska Foto: Žurnal24 sneg Gorenjska Foto: Žurnal24 sneg
Na Gorenjskem je že začelo snežiti. Sneg se oprijemlje cestišča. Vremenoslovci napovedujejo, da lahko v današnji noči zapade do 25 centimetrov snega.
Oglej si celoten članek

"Trenutno najbolj sneži na prelazih. Na gorenjski avtocesti sneži vse do Podtabora. Sneži tudi v okolici Kranjske gore," so nam povedali na Prometno-informacijskem centru. "Ceste v preostalem delu države so mokre in spolzke." Na cestah je zato potrebna previdnost. 

Sneg bo po vsej državi prešel v nižine. Vremenoslovci za današnjo noč napovedujejo okrepitev padavin, ki naj bi bile najbolj obilne na severozahodu države. Tam bi lahko zapadlo do 25 centimetrov snega. Meja sneženja naj bi bila nad 500, 600 metri.

Padavine naj bi v četrtek popoldne ponehale, pred nami pa naj bi bil lep vikend. Več o vremenu si lahko preberete na VREME.NET.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.