Sodišče o usodi deklice v torek

Foto: Žurnal24 Natalija Markač pozdravlja odločitev sodišča, ki očetu triletne deklice ni zarač
Slovenj Gradec. Sodišče ta teden zbira podatke, na podlagi katerih bo odločalo o začasni odredbi.
Oglej si celoten članek

Deklica. Sodišče v Slovenj Gradcu bo v torek, 7. decembra, odločalo o začasni odredbi, ki jo je pred slabim mesecem vložil oče triletne deklice iz Koroške. “V začetku naslednjega tedna bo sodišče že imelo zbrane podatke in razpisan je narok,” nam je potrdila Sonja Ternik, odvetnica očeta deklice. Deklico naj bi zlorabljal dedek, materin oče, v času ko je k njej hodila na stike, saj sicer ves čas živi pri očetu. Sumov do zdaj policija ni ne potrdila ne ovrgla. Ker pa je v soboto postala sodba, s katero je bila deklica dodeljena materi, pravnomočna, bi moral oče po sklepu sodišča plačati pet tisoč evrov kazni, saj je deklica še vedno pri njem. Toda to se ni zgodilo.

Dober znak
Dejstvo, da izvršilni oddelek sodišča ni izvršil kazni, je dober znak. Zdi se, da bodo le počakali narok naslednji teden,” pa je razvoj dogodkov komentirala Natalija Markač, zagovornica očeta iz društva Moč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.