Sodišče v primeru Simona Dimic: Nekoč vodilni v NLB nedolžni

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Sodnica ljubljanskega okrožnega sodišča Barbara Črešnar Debeljak je tri nekdanje vodilne v NLB - nekdanjega predsednika uprava Draška Veselinoviča in nekdanja člana uprave Mateja Narata in Mirana Vičiča - oprostila očitanih kaznivih dejanj zlorabe položaja v primeru financiranja nakupa in obnove hiše Simone Dimic v Murglah.
Oglej si celoten članek

Tožilec Luka Moljk, ki je bančnike preganjal zaradi očitanega kaznivega dejanja zlorabe položaja, je za Narata predlagal leto in dva meseca pogojne zaporne kazni s poskusno dobo dveh let, za Veselinoviča leto in tri mesece zaporne kazni s triletno poskusno dobo, za Vičiča pa še mesec dni več pogojne zaporne kazni s triletno poskusno dobo.

Kot olajševalne okoliščine je navedel njihovo dosedanjo nekaznovanost in dejstvo, da sami niso pridobili premoženjske koristi.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 20

  • 22:15 16. April 2017.

    DO YOU NEED A LOAN TO START A BEFITTING NEW YEAR!!!!!!<br /><br />Do you seek funds to pay off credits …

  • 06:03 5. Februar 2017.

    DO YOU NEED FINANCIAL ASSISTANCE?<br />PLEASE CONTACT US FOR MORE INFORMATION: PERGOCF@GMAIL.COM<br /><br />DO YOU SEEK FUNDS TO PAY OFF …

  • 06:03 5. Februar 2017.

    Do you need Financial Assistance?<br />Please, contact us for more information: PergoCF@gmail.com<br />Do you seek funds to pay off credits …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.