Šola opozarja pred neznanci v kombiju

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Osnovno šolo je policija opozorila na neznance v kombiju, ki naj bi ustavljali otroke.
Oglej si celoten članek

Na spletni strani Osnovne šole Srečka Kosovela Sežana so objavili opozorilo staršem in učencem, v katerem jih opozarjajo, da so bili s strani policije obveščeni, da neznanci v kombiju ustavljajo mimoidoče otroke po Sežani in jih sprašujejo za pot do Kopra.

"Učence naprošamo, naj bodo skrajno pozorni in naj ne nasedajo ustavljanju vozil in spraševanju po informacijah. V primeru, da naletite na tako vozilo, vas naprošamo, da o dogodku nemudoma obvestite policijo," opozorilo na spletni strani sklene šola iz Sežane.

Na Policijski upravi Koper potrjujejo, da sta pred dnevi policistom v Sežani starša prijavila primer, ko sta neznana moška njunega otroka vabila v črn kombi. Spraševala naj bi ga za pot do Kopra, nato pa naj bi mu rekla, če gre lahko z njima. Neznanca sta govorila slovensko.

Otrok vabila ni sprejel, umaknil se je in o dogodku povedal svojim staršem.

Policija omenjene neznance še išče; otroke policisti opozarjajo, naj ne nasedajo vabilom neznancev in morebitne takšne primere takoj prijavijo.

Tvegano Prevoz otrok v šolo tempirana bomba

Epilog To se je zgodilo s pijanimi policisti in mladoletnico za volanom

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.