Slovenija > Črna kronika
1413 ogledov

Šola opozarja pred neznanci v kombiju

Policija Gregor Prebil
Osnovno šolo je policija opozorila na neznance v kombiju, ki naj bi ustavljali otroke.

Na spletni strani Osnovne šole Srečka Kosovela Sežana so objavili opozorilo staršem in učencem, v katerem jih opozarjajo, da so bili s strani policije obveščeni, da neznanci v kombiju ustavljajo mimoidoče otroke po Sežani in jih sprašujejo za pot do Kopra.

"Učence naprošamo, naj bodo skrajno pozorni in naj ne nasedajo ustavljanju vozil in spraševanju po informacijah. V primeru, da naletite na tako vozilo, vas naprošamo, da o dogodku nemudoma obvestite policijo," opozorilo na spletni strani sklene šola iz Sežane.

Na Policijski upravi Koper potrjujejo, da sta pred dnevi policistom v Sežani starša prijavila primer, ko sta neznana moška njunega otroka vabila v črn kombi. Spraševala naj bi ga za pot do Kopra, nato pa naj bi mu rekla, če gre lahko z njima. Neznanca sta govorila slovensko.

Otrok vabila ni sprejel, umaknil se je in o dogodku povedal svojim staršem.

Policija omenjene neznance še išče; otroke policisti opozarjajo, naj ne nasedajo vabilom neznancev in morebitne takšne primere takoj prijavijo.

Šolski avtobus Tvegano Avto Prevoz otrok v šolo tempirana bomba Policija Epilog Slovenija To se je zgodilo s pijanimi policisti in mladoletnico za volanom

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.