Sonček praznuje desetletnico

Foto: Žurnal24 “Naša velika želja je, da bi bilo po mestih manj arhitektonskih ovir, v javnih s
Slovesnost. Praznovanje jutri v Ribnem pri Bledu. Za več dvigal in stanovanjskih skupnosti.
Oglej si celoten članek

Društvo za cerebralno paralizo Sonček zgornje Gorenjske praznuje desetletnico delovanja, osrednja slovesnost s srečanjem bo na prostoru za piknike v Ribnem pri Bledu jutri ob 11. uri.

Pester program

Člani društva se bodo pod vodstvom mentorice Nataše Pristov Trček predstavili s skeči z naslovom Vaške zdrahe, nastopil bo kitarist Jure Vergel, v programu pa bosta sodelovala tudi Barbara Kocjančič in Jožko Sajovic. V društvu je 210 članov, večinoma iz zgornje Gorenjske, kot je dejala Vanda Hrovatin, sekretarka društva, pa se v društvene dejavnosti zadnja leta vključuje vse več ljudi.

“Vesela sem, da smo obstali in se širimo, v desetih letih pa se je pokazalo, da je naše društvo koristno in potrebno. Za ljudi s cerebralno paralizo organiziramo izlete, ekskurzije, tematske večere in rekreacijo ter letovanja skupaj s starši na morju in v toplicah,” je povedala Hrovatinova. Društvo se financira s pomočjo občin, donatorjev in ministrstva za delo, Sončku zgornje Gorenjske pa je mogoče nameniti tudi del dohodnine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.