Sosed k sosedu s traktorjem

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: BOBO)
Na območju Murske Sobote je očitno jezen moški sosedu odstranil ograjo, nato pa se s traktorjem vozil po njegovi parceli.
Oglej si celoten članek

V Ivanjševskem Vrhu je sosed sosedu odstranil ograjo in ograjne stebre, nato pa se s traktorjem vozil po njegovi parceli in mu s tem povzročil škodo, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Poleg tega zanimivega primera so obravnavali še primer goljufije pri izposoji denarja, zabeležili pa so tudi deset kršitev javnega reda in miru. Dva kršitelja, ki se ob intervenciji policistov nista hotela pomiriti, sta bila pridržana.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na pomurski avtocesti.

V naselju Krplivnik je neznanec z originalnim ključem, ki ga je našel v bližini, odklenil vhodna vrata stanovanjske hiše in ukradel denar.

Pri kontroli tranzitnega prometa so v vozilih pri dveh tujcih našli teleskopski palici, ki sta po zakonu o orožju prepovedani. Zoper tujca je bil izveden ustrezen postopek, teleskopski palici sta bili zaseženi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.