Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Sosed k sosedu s traktorjem

Fotografija je simbolična. (Foto: BOBO) Žurnal24 main
Na območju Murske Sobote je očitno jezen moški sosedu odstranil ograjo, nato pa se s traktorjem vozil po njegovi parceli.

V Ivanjševskem Vrhu je sosed sosedu odstranil ograjo in ograjne stebre, nato pa se s traktorjem vozil po njegovi parceli in mu s tem povzročil škodo, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Poleg tega zanimivega primera so obravnavali še primer goljufije pri izposoji denarja, zabeležili pa so tudi deset kršitev javnega reda in miru. Dva kršitelja, ki se ob intervenciji policistov nista hotela pomiriti, sta bila pridržana.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na pomurski avtocesti.

V naselju Krplivnik je neznanec z originalnim ključem, ki ga je našel v bližini, odklenil vhodna vrata stanovanjske hiše in ukradel denar.

Pri kontroli tranzitnega prometa so v vozilih pri dveh tujcih našli teleskopski palici, ki sta po zakonu o orožju prepovedani. Zoper tujca je bil izveden ustrezen postopek, teleskopski palici sta bili zaseženi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.