Sosede zbudili kriki na pomoč

V požaru je umrlo šest oseb. Med mrtvimi štirje otroci.
Oglej si celoten članek

Iz zvezne države Pensilvanija poročajo o tragediji.

V mestu Pottsville je malo pred polnočjo zagorela družinska hiša. Sosede so zbudili kriki na pomoč, a družini zaradi močnega ognja niso mogli pomagati. V ognjenih zubljih je umrlo šest ljudi, 30-letni Eric Brown, njegovi otroci – 2-letni Elijah, 3-letna Emily, 7-letni Jeremiah in 8-letna Joy – ter 26-letna Kristina Thomas. Slednja je sestra Ericove žene in matere pokojnih otrok Kelly Brown. Ta v času požara ni bila doma, ampak pri sosedih, kjer je prala perilo.

Eden od sosedov je povedal, da je Kelly hotela v gorečo hišo, a so ji to preprečili. "Nihče ni mogel v hišo. Vse je potekalo tako hitro,“ je še dodal. Vzrok požara še ni znan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:50 14. Maj 2013.

    Je pa zanimivo res, da Slovenci nikjer po svetu niso ravno revni. Povsod se dobro znajdejo, pregovorno delavni, iznajdljivi...samo doma …

  • 09:44 14. Maj 2013.

    Se kar strinjam, večina živi v lesenih hišah, po naše noro lepo opremljenih barakah. Le redki premožni si lahko privoščijo …

  • 19:37 13. Maj 2013.

    Spet vi o hišah. Noben ni mogel več v gorečo barako. Ne lagat ljudem o revščini v USA !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.