Šoul tokrat z razpisom za direktorja

Foto: Žurnal24 Roman Didovič (levo) bo vršilec dolžnosti, dokler ne izberejo direktorja oziroma
Študenti. Če bo razpis uspešen, bi lahko novega direktorja dobili v približno mesecu, pravijo na Šoulu.
Oglej si celoten članek

Predsedstvo Študentske organizacije Univerze v Ljubljani (Šoul) je v torek objavilo javni razpis za direktorja organizacije. Spomnimo: prejšnji teden študentski zbor ni potrdil predlaganega vršilca dolžnosti Marka Pogorevčnika, predsedstvu pa v tem primeru razpis narekujejo interni akti.

Do izvolitve Didovič
Do izvolitve novega bo vršilec dolžnosti direktorja prejšnji direktor Roman Didovič, je pojasnil Marko Hozjan, predsednik Šoula. Sklep o tem je na predlog predsedstva v ponedeljek potrdil študentski zbor, in sicer s 34 glasovi za od 35.

Razpis za novega direktorja Šoula je bil objavljen včeraj, rok za prijavo pa je deset dni. “Če bodo nadaljnji postopki izvedeni v skladu s pričakovanji, ocenjujem, da bodo trajali približno en mesec,” je dejal Hozjan.

Z vizijo razvoja Šoula
Kandidati morajo imeti najmanj univerzitetno izobrazbo in štiri leta delovne dobe na podobnem delovnem mestu, poleg tega pa vizijo razvoja Šoula.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.