Slovenija
35 ogledov

Šoul tokrat z razpisom za direktorja

Roman Didovič (levo) bo vršilec dolžnosti, dokler ne izberejo direktorja oziroma Žurnal24 main
Študenti. Če bo razpis uspešen, bi lahko novega direktorja dobili v približno mesecu, pravijo na Šoulu.

Predsedstvo Študentske organizacije Univerze v Ljubljani (Šoul) je v torek objavilo javni razpis za direktorja organizacije. Spomnimo: prejšnji teden študentski zbor ni potrdil predlaganega vršilca dolžnosti Marka Pogorevčnika, predsedstvu pa v tem primeru razpis narekujejo interni akti.

Do izvolitve Didovič
Do izvolitve novega bo vršilec dolžnosti direktorja prejšnji direktor Roman Didovič, je pojasnil Marko Hozjan, predsednik Šoula. Sklep o tem je na predlog predsedstva v ponedeljek potrdil študentski zbor, in sicer s 34 glasovi za od 35.

Razpis za novega direktorja Šoula je bil objavljen včeraj, rok za prijavo pa je deset dni. “Če bodo nadaljnji postopki izvedeni v skladu s pričakovanji, ocenjujem, da bodo trajali približno en mesec,” je dejal Hozjan.

Z vizijo razvoja Šoula
Kandidati morajo imeti najmanj univerzitetno izobrazbo in štiri leta delovne dobe na podobnem delovnem mestu, poleg tega pa vizijo razvoja Šoula.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.