ŠOUL z novim vodstvom

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Po dolgi seji študentskega zbora Študentske organizacije Univerze v Ljubljani so vendarle izbrali novega predsednika organizacije.
Oglej si celoten članek

Nova predsednica Študentske organizacije Univerze v Ljubljani (Šoul) je Ana Pleško, ki jo je študentski zbor organizacije izvolil s 23 glasovi. Njen protikandidat Tomaž Senečič je dobil 18 glasov. Študentski poslanci so potrdili tudi ekipo ministrov, ki jo je predlagala Pleškova. Na resorju za študijsko problematiko bo Aljaž Gaber, za socialo in zdravstvo Andraž Počič, za mednarodno sodelovanje Katarina Košak, za obštudijske dejavnosti Klemen Kristan, za študentske organizacije visokošolskih zavodov pa Dejan Roljič. Predstavnik Šoul v predsedstvu Študentske organizacije Slovenije bo začasno Aljoša Krdžić.

Dosedanji predsednik Šoul Marko Hozjan je z mesta predsednika odstopil maja. Dan pozneje je senat organizacije odločil, da je s fiktivnimi napotnicami Šoul oškodoval za 1.480 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.