Slovenija
69 ogledov

ŠOUL z novim vodstvom

Ana Pleško Anže Petkovšek
Po dolgi seji študentskega zbora Študentske organizacije Univerze v Ljubljani so vendarle izbrali novega predsednika organizacije.

Nova predsednica Študentske organizacije Univerze v Ljubljani (Šoul) je Ana Pleško, ki jo je študentski zbor organizacije izvolil s 23 glasovi. Njen protikandidat Tomaž Senečič je dobil 18 glasov. Študentski poslanci so potrdili tudi ekipo ministrov, ki jo je predlagala Pleškova. Na resorju za študijsko problematiko bo Aljaž Gaber, za socialo in zdravstvo Andraž Počič, za mednarodno sodelovanje Katarina Košak, za obštudijske dejavnosti Klemen Kristan, za študentske organizacije visokošolskih zavodov pa Dejan Roljič. Predstavnik Šoul v predsedstvu Študentske organizacije Slovenije bo začasno Aljoša Krdžić.

Dosedanji predsednik Šoul Marko Hozjan je z mesta predsednika odstopil maja. Dan pozneje je senat organizacije odločil, da je s fiktivnimi napotnicami Šoul oškodoval za 1.480 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.