Spet v nasprotno smer na gorenjki

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Rdeč citroen je vozil od Lesc proti Ljubljani. Policisti ga niso izsledili, zato prosijo za pomoč.
Oglej si celoten članek

Kranjski policisti so opozorili, da se je po gorenjski avtocesti od Lesc proti Ljubljani po nasprotnem pasu vozil citroen ax rdeče barve.

Policisti voznika pri kontroli cestne relacije niso izsledili, zato prosijo vse, ki imajo podatke o neznanem vozniku, naj to sporočijo na številko 113 ali 080 1200.

Če ste v takem primeru na avtocesti, policisti svetujejo, da zmanjšate hitrost, prižgete vse štiri smernike, vozite po desnem smernem vozišču (voznem in ne prehitevalnem pasu) in ne prehitevajte. Če je možno, se umaknite na prvo počivališče ali zapustite avtocesto.

Če opazite voznika, ki vozi nasproti, se takoj odmaknite na odstavni pas in pokličite 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:00 25. November 2013.

    Gorenci vozijo zelo dobro??????

  • 19:46 25. November 2013.

    Bi bili tako dobri in umaknili tole idiotsko navodilo , kaj storiti , če naletite na takšen slučaj. <br />A …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.