Sploh ni vedela, da vozi po avtocesti

Your browser doesn’t support HTML5 video

Your browser doesn’t support HTML5 video

Your browser doesn’t support HTML5 video

V sredo je starejša voznica po avtocesti vozila v nasprotni smeri. Na srečo je naletela na zbrane in izkušene voznike ter se tako izognila tragediji.
Oglej si celoten članek

Policisti so 78-letno voznico ustavili na cestninski postaji Vransko in jo izločili iz prometa. "Pravi čudež je, da se vožnja ni končala tragično," so zapisali na Policijski upravi Celje.

Ni vedela, da je na avtocesti

Voznica se niti ni zavedala, da je vozila po avtocesti. Prepričana je bila, da se "po stari cesti pelje v smeri Žalca in  sploh ni imela občutka, da je z vožnjo ogrožala svoje življenje in življenja vseh, ki so se v  času njene vožnje pravilno pripeljali po avtocesti“.

Voznici so takoj odvzeli vozniško dovoljenje, dobila je kazen za 1.200 evrov, policisti pa jo bodo tudi kazensko ovadili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 13:45 4. Avgust 2013.

    Presenečeni bi bili, kako se zna taka babica popolnoma normalno obnašati pri zdravniku, doma pa na trenutke ne loči televizije …

  • dd
    13:44 3. Avgust 2013.

    Starejši ljudje morajo cca vsako leto na zdravniški pregled in na komisijo, če so sposobni še voziti avto. Na teji …

  • 10:36 3. Avgust 2013.

    točno to je primerek blentavega penzleka, ki pobija motoriste na naših cestah!!! normalno, da ne vidi motorista, ko le ta …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.