"Spora Cerar - Mramor ni!"

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Informacija, da naj bi med finančnim ministrom Dušanom Mramorjem in predsednikom vlade Mirom Cerarjem prišlo do ostrega spora, naj bi bila popolna izmišljotina.
Oglej si celoten članek

Na Uradu vlade za komuniciranje v celoti zavračajo tudi namige, da naj bi Mramor zagrozil z odstopom. Svet na Kanalu A je namreč sinoči poročal, da naj bi Mramor po četrtkovem pogovoru s Cerarjem zagrozil z odstopom, ker meni, da Cerar nima dovolj avtoritete v vladi.

"Gre za popolno izmišljotino in povsem neutemeljeno poročanje Kanala A, ki nima nikakršne podpore v dejstvih," je na informacije v omenjeni oddaji zatrdil direktor urada za komuniciranje Boštjan Lajovic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:35 27. September 2014.

    Popravljam: ga. Violeta Tomič

  • 14:22 27. September 2014.

    Lajovic si mogoče ti bil poleg, ko sta si Violeta Tomac in Mramor pri odločitvah glede prioritet dela na finančne …

  • 09:47 27. September 2014.

    Da Cerar nima avtoritete v vladi je dejstvo. On se bo z dejstvom po njegovo najprej seznanil in potem dobro …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.