Slovenija
29 ogledov

"Spora Cerar - Mramor ni!"

Dušan Mramor Anže Petkovšek
Informacija, da naj bi med finančnim ministrom Dušanom Mramorjem in predsednikom vlade Mirom Cerarjem prišlo do ostrega spora, naj bi bila popolna izmišljotina.

Na Uradu vlade za komuniciranje v celoti zavračajo tudi namige, da naj bi Mramor zagrozil z odstopom. Svet na Kanalu A je namreč sinoči poročal, da naj bi Mramor po četrtkovem pogovoru s Cerarjem zagrozil z odstopom, ker meni, da Cerar nima dovolj avtoritete v vladi.

"Gre za popolno izmišljotino in povsem neutemeljeno poročanje Kanala A, ki nima nikakršne podpore v dejstvih," je na informacije v omenjeni oddaji zatrdil direktor urada za komuniciranje Boštjan Lajovic.

Komentarjev 4
  • mirko 14:35 27.september 2014.

    Popravljam: ga. Violeta Tomič

  • mirko 14:22 27.september 2014.

    Lajovic si mogoče ti bil poleg, ko sta si Violeta Tomac in Mramor pri odločitvah glede prioritet dela na finančne ministrstvu SE NE STRINJALA ?! Poleg tega je ga. Tomac Mramorju očitala, da nima pravih načrtov pri strategiji vodenja ...prikaži večja finančnega ministrstva, oziroma da ima napačne načrte pri predvideni restriktivni finančni politiki javne porabe.

  • Tupamaros 09:47 27.september 2014.

    Da Cerar nima avtoritete v vladi je dejstvo. On se bo z dejstvom po njegovo najprej seznanil in potem dobro premislil, Med tem je vlak že odpeljal.