Spremljanje lokalnih volitev 2014 na zurnal24.si

Zurnal24.si v skladu z zakonom o volilni kampanji obvešča, da bo lokalne volitve 2014 spremljal po lastni presoji in v skladu z uredniško politiko spletnega portala.
Oglej si celoten članek

Izbira sogovornikov, izbor tem in umestitev v spletni prostor je v celoti prepuščena uredništvu. Več pozornosti bo namenjene tistim kandidatom in listam, ki jim bodo javnomnenjske raziskave kazale
najvišjo podporo. Vse teme bodo obdelane v skladu z novinarskim kodeksom in v skladu s profesionalnimi novinarskimi merili.

Političnim strankam in neodvisnim kandidatom ne bomo ponudili nobenih brezplačnih predstavitev. Oglasni prostor bo na voljo vsem političnim strankam pod enakimi pogoji in po objavljenem ceniku. Zakupljen prostor bo jasno ločen od novinarskih prispevkov in ustrezno označen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.