Srbija: z bombo ubili sorodnika priče proti Šariću

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V eksploziji podtaknjene bombe je bil v Beogradu ubit nečak priče v procesu proti domnevnemu narkokralju Darku Šariću.
Oglej si celoten članek

V eksploziji pod avtomobil audi A6 podtaknjene bombe je danes umrl 32-letni R. J., težje ranjen pa je bil 35-letni P. R., poročajo srbski mediji.

Do eksplozije je prišlo v Ulici braće Vučkovića. V roku 14 dni naj bi bila to že druga eksplozija podtaknjene bombe v Beogradu, poroča B92. Tudi takrat je umrla ena oseba, sorodnik Andrije Dravškovića, domnevno velike ribe srbskega kriminalnega podzemlja.

Ubit naj bi bil sorodnik ključne priče proti Šariću

Ubiti v današnji eksploziji je po poročanju B92 nečak Nebojše Joksovića, ki ga je policija prijela leta 2010. Od takrat je kot domnevni ključni sodelavec Šarića pri poslih v Italiji sodeloval s tožilstvom in pričal o aktivnostih združbe.

Ker se je s Šarićem poznal še iz osnovne šole in bil njegov bližnji prijatelj, velja za eno ključnih prič tožilstva v procesu proti Šariću. Zaradi pričanja so neznanci med drugim odvrgli ročno bombo na enega od njegovih lokalov.

Domnevno povezanih s Šarićem je v Sloveniji 17 obtoženih preprodaje prepovedanih drog. Prijeli so jih v obsežni policijski akciji "Balkanski bojevnik" 25. maja 2010. Prijet je bil tudi Dragan Tošić, domnevni vodja slovenskega dela Šarićevega narkokartela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:28 4. Julij 2012.

    Bojim se da se začne tole tudi pri nas dogajat

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.