Srbski minister na Dunaj zaradi Šarića?

Foto: Žurnal24 Darko %C5%A0ari%C4%87
Srbski notranji minister se bo na Dunaju sestal s šefom tamkajšnje kriminalistične policije v zvezi z afero Hypo Alpe Adria. Kot kaže, je vanjo vpleten tudi balkanski narkokralj Darko Šarić.
Oglej si celoten članek

Srbski notranji minister Ivica Dačić je pred obiskom Dunaja redkobeseden. O Darku Šariću ni želel govoriti, ko so ga o preiskavi povprašali srbski novinarji, češ da je ta v pristojnosti posebnega tožilca za organiziran kriminal. Glede Hypo banke pa je po poročanju Blica rekel le: "Videl bom, ali ima avstrijska policija podatke, da so uslužbenci te banke nepravilno poslovali tudi v Srbiji."

Zato pa dunajski časnik Österreiche piše, da je Šarić v Hypo banki najverjetneje pral denar. Kot povzema Blic, je avstrijski preiskovalec izjavil, da je možno, da je Šarić v banki pral denar, ki ga je zaslužil s prodajo kokaina, in da je bilo v tem primeru vodstvo banke s tem zagotovo seznanjeno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.