Sredi AC ustrelil nekdanjo ženo

Foto: Žurnal24 V zvezi omenjenega kaznivega dejanja policija išče 32-letnega Rašida Zahirovića,
V sredo zvečer je na dolenjski avtocesti Zagrebčan ustavil vozilo in streljal na 31-letno žensko, domnevno svojo nekdanjo ženo. Policija storilca še išče, gre pa za znake poskusa uboja.
Oglej si celoten članek
Policija naprošča vse, ki imajo kakršnekoli informacije o incidentu, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali informacije sporočijo na eno izmed številk policije: intervencijsko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

"V sredo okoli 21.40 ure je bila PU Ljubljana obveščena o kaznivem dejanju, ki ima znake poskusa uboja. Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da je osumljenec z vozilom znamke Mercedes na odseku dolenjske avtoceste Ivančna Gorica-Bič zaustavil vozilo v katerem se je peljala 31- letna državljanka Hrvaške. Osumljeni je oškodovanko izvlekel iz vozila in jo poškodoval s strelnim orožjem. Po dejanju je kraj zapustil," je PU Ljubljana zapisala v sporočilu za javnost.

Hrvaški mediji poročajo, da je napadalec žensko -  šlo naj bi za njegovo nekdanjjo soprogo - ustrelil v roko. Oba naj bi bila prebivalca Zagreba. Dejstvo, da je streljal nekdanji soprog, naj bi Hrvatica izvedela iz neimenovanih policijskih virov.

Iščejo Rašida Zahirovića
V zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem policija išče 32-letnega Rašida Zahirovića, državljana Hrvaške. Omenjeni je bil nazadnje opažen v osebnem vozilu znamke Mercedes Benz CLK modre  barve, obstaja pa tudi velika verjetnost, da je oborožen.

Policija obenem preverja, ali sta imela Hrvata začasno prebivališče tudi v Sloveniji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.