Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Sredi AC ustrelil nekdanjo ženo

V zvezi omenjenega kaznivega dejanja policija išče 32-letnega Rašida Zahirovića, Žurnal24 main
V sredo zvečer je na dolenjski avtocesti Zagrebčan ustavil vozilo in streljal na 31-letno žensko, domnevno svojo nekdanjo ženo. Policija storilca še išče, gre pa za znake poskusa uboja.
Policija naprošča vse, ki imajo kakršnekoli informacije o incidentu, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali informacije sporočijo na eno izmed številk policije: intervencijsko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

"V sredo okoli 21.40 ure je bila PU Ljubljana obveščena o kaznivem dejanju, ki ima znake poskusa uboja. Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da je osumljenec z vozilom znamke Mercedes na odseku dolenjske avtoceste Ivančna Gorica-Bič zaustavil vozilo v katerem se je peljala 31- letna državljanka Hrvaške. Osumljeni je oškodovanko izvlekel iz vozila in jo poškodoval s strelnim orožjem. Po dejanju je kraj zapustil," je PU Ljubljana zapisala v sporočilu za javnost.

Hrvaški mediji poročajo, da je napadalec žensko -  šlo naj bi za njegovo nekdanjjo soprogo - ustrelil v roko. Oba naj bi bila prebivalca Zagreba. Dejstvo, da je streljal nekdanji soprog, naj bi Hrvatica izvedela iz neimenovanih policijskih virov.

Iščejo Rašida Zahirovića
V zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem policija išče 32-letnega Rašida Zahirovića, državljana Hrvaške. Omenjeni je bil nazadnje opažen v osebnem vozilu znamke Mercedes Benz CLK modre  barve, obstaja pa tudi velika verjetnost, da je oborožen.

Policija obenem preverja, ali sta imela Hrvata začasno prebivališče tudi v Sloveniji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.