Sredi belega dne peš oropal banko v Ljubljani

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Policija je dogodek potrdila, roparja še iščejo.
Oglej si celoten članek

Danes, okoli 13.30 so bili ljubljanski policisti obveščeni o dogodku na območju Dunajske ceste v Ljubljani, kjer je do sedaj neznani osumljenec vstopil v eno izmed bank in od zaposlenih zahteval denar. Vzel je nekaj sto evrov gotovine, nato pa peš pobegnil s kraja dogodka. Po doslej znanih podatkih osumljenec v dogodku ni uporabljal nevarnih predmetov, prav tako pri tem ni bil nihče poškodovan.

Na kraj je bilo napotenih več policijskih patrulj, policisti z zbiranjem obvestil in preverjanjem vseh okoliščin nadaljujejo. Osumljenca še niso izsledili. Vse ki bi kaj vedeli o dogodku pozivajo, da o tem obvestijo policijo na št. 113, najbližjo enoto policije, lahko tudi anonimno na št. 080 1200.

Opis osumljenca: moški visok okoli 190 cm, svetlih oči, suhe postave, oblečen v črne dolge hlače - trenirko, črn pulover. Nosil je črno  volneno kapo in modro kirurško masko.

*fotografija je simbolična

Slovenija Neverjetno, kaj je občan našel v potoku Slovenija Po pretepu pristali v bolnišnici in se spet stepli

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:45 21. Oktober 2022.

    Zakaj za vraga so mu sploh dali denar, če ni uporabljal nobenih nevarnih predmetov ? Jih je lepo prosil ??

  • 19:22 20. Oktober 2022.

    Če bi sržavi imeli blagostanje ne bi bil kriminal v porastu.

  • 19:10 20. Oktober 2022.

    Volnena kapa ? 🤣🤣🤣

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.