Slovenija > Črna kronika
3599 ogledov

Po pretepu pristali v bolnišnici in se spet stepli

Pest Profimedias Fotografija je simbolična.
Policisti so morali dvakrat posredovati v pretepu več oseb.

Policisti PU Novo mesto so bili ponoči obveščeni, da se v naselju Brezje pretepa več oseb. Na kraj so napotili več policijskih patrulj. Policisti so ugotovili, da je prišlo do spora in pretepa med tremi kršitelji, starimi 29, 21 in 16 let.

Udeleženci pretepa, ki so bili pod vplivom alkohola, so kasneje poiskali zdravniško pomoč v bolnišnici. Tam pa so se spet sprli in začeli pretepati, zato so morali tudi tam spet posredovati policisti.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem vseh okoliščin pretepa. Na podlagi ugotovitev bodo zoper vpletene na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo oziroma jim zaradi kršitev izdali plačilne naloge. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • andrej084 10:02 20.oktober 2022.

    Ti so pred 100 leti prišli iz neke vukojebine v Indiji in se še sedaj niso prilagodili sistemu, temveč se sistem prilagaja njim. Le kako bo to s doktorji, učitelji, fiziki,... iz BV in Afrike. Potop....

  • Avatar SS666
    SS666 10:01 20.oktober 2022.

    Djindjirindji.

  • Avatar Leon
    Leon 09:06 20.oktober 2022.

    Kot je prebrati iz zapisanega je policija samo opazovala in pustila ,da so prosto odšli vsak svojo pot . Kasneje po vnovičnem pretepu je začela zbirati podatke ? Tega ne razumem . Torej , če me policija ustavi in ugotovi ...prikaži več ,da sem pijan lahko nadaljujem in v kolikor pristanem v jarku potem naredijo zapisnik ?