Sredi Nove Gorice kričale na pomoč

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Z glasnim kričanjem so dekleta opozorila na težave.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek popoldne so na Delpinovi ulici v središču Nove Gorice tri dekleta sedela za mizo enega od gostinskih lokalov. Približal se jim je moški, pristopil do mize in pograbil dve odloženi ženski torbici. S kraja je zbežal, dekleta pa za njim.

Tatu so kmalu dohitele in zahtevale, da jim vrne torbici. Moški jim jih ni želel izročiti, zato je med njimi prišlo do prerivanja. Storilec je eno od deklet tako odrinil, da je padla po tleh. K sreči pri padcu ni utrpela telesnih poškodb. 

Slovenija Med prostim izhodom iz zapora kradel

Dekleta so z glasnim kričanjem uspela na pomoč priklicati dva za zdaj še neznana moška, zato je storilec na njuno zahtevo torbici pustil na kraju in zbežal. 

Policisti so po klicu na pomoč začeli iskati storilca kaznivega dejanja. Slabih 45 minut po dogodku so na Bevkovem trgu v centru mesta izsledili 44-letnega moškega, ki ga utemeljeno sumijo, da je izvršil omenjeno tatvino. Moškega so že zaslišali. Zoper osumljenca, sicer starega znanca policije, bodo podali kazensko ovadbo zaradi suma storitve roparske tatvine. 

Pogumno Sama izsledila tatu in vzela nazaj ukraden denar

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.