Slovenija > Črna kronika
15817 ogledov

Sredi Nove Gorice kričale na pomoč

aretacija, Nova Gorica Žurnal24 main
Z glasnim kričanjem so dekleta opozorila na težave.

V ponedeljek popoldne so na Delpinovi ulici v središču Nove Gorice tri dekleta sedela za mizo enega od gostinskih lokalov. Približal se jim je moški, pristopil do mize in pograbil dve odloženi ženski torbici. S kraja je zbežal, dekleta pa za njim.

Tatu so kmalu dohitele in zahtevale, da jim vrne torbici. Moški jim jih ni želel izročiti, zato je med njimi prišlo do prerivanja. Storilec je eno od deklet tako odrinil, da je padla po tleh. K sreči pri padcu ni utrpela telesnih poškodb. 

Zivljenje 08.03.11, kartice, kreditne kartice, placilna kartica, placevanje, fot Slovenija Med prostim izhodom iz zapora kradel

Dekleta so z glasnim kričanjem uspela na pomoč priklicati dva za zdaj še neznana moška, zato je storilec na njuno zahtevo torbici pustil na kraju in zbežal. 

Policisti so po klicu na pomoč začeli iskati storilca kaznivega dejanja. Slabih 45 minut po dogodku so na Bevkovem trgu v centru mesta izsledili 44-letnega moškega, ki ga utemeljeno sumijo, da je izvršil omenjeno tatvino. Moškega so že zaslišali. Zoper osumljenca, sicer starega znanca policije, bodo podali kazensko ovadbo zaradi suma storitve roparske tatvine. 

Kraja iz torbice Pogumno Slovenija Sama izsledila tatu in vzela nazaj ukraden denar

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.